Väga efektiivse inimese "must have" combo

Märkasime huvitavat fenomeni, mille kordumine on liiga tihe, et olla juhus… 

90% Seente Väe klientidest alustavad oma teekonda kas Lion’s Mane või Korditsepsi ekstraktiga. Peale esimest head kogemust huvi kasvab ning inimesed valivad ka teisi seeni katsetada. 

Pikema-ajalised tarbijad leiavad peale mõneajast katsetust enda jaoks parima kombinatsiooni. Märkasime, et pea-aegu iga inimene, kes on meie tegemistesse rohkem süvenenud jõuab lõpuks Lion’s Mane’i ja Korditsepsi comboni. Tänaseks on see meie enda ja sadade Seente Väe fännide lemmik.

Miks nii? Minu hea sõber Kristo ütles nende kohta väga tabavalt:

Kui Lion’s Mane toob mõtteselgust, mis aitab oma eesmärgid paika seada, siis Korditseps on toores lisajõud, mis võimaldab need eesmärgid ellu viia.

Marta, kes on meilt tellinud juba Seente Väe algusaegadest andis meili teel meile sellise tagasiside:

Minu lemmiktooted on kindlasti Korditseps ja Lion’s Mane. Neid tarbides olen märganud palju positiivseid edusamme. Mul oli põlves pikalt põletik, nüüd on see oluliselt vähem probleeme põhjustanud. Energiatase on märgatavalt kasvanud ning juba eelmine talv märkasin, et ei tekkinud tavapärast "talvemasendust".

Lion’s Mane’i tarbinud inimesed ütlevad peale kahenädalast tarbimist justkui ühest suust: “Tagasi vaadates näen, et olen pidevalt olnud veidi paremas tujus. Sügav keskendumine on tulnud loomulikumalt ja mis iganes probleemide ilmnemisel olen märkamatult jõudnud paremate lahendusteni”

Korditseps on meie seentest kõige kiiremini tuntava mõjuga. Korditseps sisaldab seentest ainukesena toimeaineid, mis annavad kohese, kiire energialaengu. Lisaks tõstab Korditseps kogu kehas oleva energia (ATP) taset ja parandab keha hapnikukasutust.

Viimase aja uurimustööd on näidanud, et Korditsepsil on Lion’s Mane’ile sarnased aju tööle ja närvisüsteemile kasulikud omadused. Seega on nad teineteisele suurepäraseks komplimendiks.

Mis kasu nende koos tarbimine siis toob?

  • Lion’s Mane parandab mälu, fookust ja keskendumisvõimet ning teeb uue info omastamise lihtsamaks. 
  • Korditseps tõstab tuntavalt igapäevast energiataset ja tekitab loomuliku soovi olla igas mõttes aktiivsem. 

Kokkuvõttes: Parem õpivõime ja keskendumine ning hulga rohkem energiat mida heasse kohta suunata!

Ja ei maksa unustada, et mõlemad seened toetavad tugevalt immuunsüsteemi tööd, alandavad kehas põletikke, sisaldavad rohkelt antioksüdante ning on väga head seedimisele...

Samal ajal on oluline lisada, et neid ekstrakte koos tarbides on mõni inimene (ka mina ise) kogustega liialdanud. Siin on veel üks oluline tagasiside -

Minu pika-ajaline lemmik on lions mane ja see jääb minu menüüsse alatiseks. Järgmisena võtsin kõrvale korditsepsi, kuid selle osas olen veel kahe vahel. Olen märganud, et korditseps teeb mind vahel liiga energiliseks, isegi rahutuks. Samas mõte korditsepsi mõjust meeldib mulle. Seega teen mõne nädalase pausi ja proovin enne lõpliku otsuse langetamist veel kord.

On oluline teada, et mitut ekstrakti tarbides tasub mõlema kogust veidi vähendada. Kapslina süües võid süüa kokku 3-4 kapslit ning pulbrina süües võta mõlemat kuni pool teelusikatäit.

Meie Korditsepsi ekstrakt on tugev ning kui tunned, et energiat on liiga palju, võid tublisti kogust vähendada. Nii jätkub kahest pakist palju kauemaks! 

Varem oli see ainult minu isiklik kogemus, aga nüüdseks on nende kahe seene koos tarbimise väärtust kinnitanud väga paljud inimesed ning tundsin, et on õige aeg sellest rääkida...

Kui tahad igast päevast maksimumi võtta ja tunned, et Sinu eesmärkide täitumiseks on vaja veidi lisasärtsu, siis soovitan kindlasti neid kahte seent proovida!

Loe lähemalt ja osta siit!

P.S. Kõikidel meie toodetel on 90 päevane “raha-tagasi” garantii. Mõtleme seda täitsa tõsiselt. Kui Sa pole kuu aja möödudes rahul, kirjuta meile ja saad raha tagasi. Meie eesmärk on Sind Su teekonnal edasi aidata.

 

bild

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.