Korditseps annab energiat, aitab vormi hoida ja kaalu langetada

naine jookseb tervissport kaalust alla

Iidne seen, mis teeb trenni tegemise lihtsamaks, tasakaalustab hormoonide tööd ja tõstab tuntavalt igapäevast energiataset.

Korditseps on väga kummalise välimuse ja äärmiselt veidra elutsükliga seen. Looduses kasvav Korditseps nakatab elusaid putukaid ning toitub nende kudedest. Putuka viimasel eluhetkel paneb ta nad puu otsa ronima…

Seejärel lõhkeb nende pea ning sealt, kus olid varem putuka ajud, langevad maa suunas uued “korditsepsibeebid”

Kuid rahu - tänapäeval on kõik müügis olev korditseps kasvatatud laborites ning sobilik ka taimetoitlastele. 

Korditseps on aja jooksul saanud üheks meie kõige populaarsemaks seeneks, sest selle ekstrakti tarbimine tõstab väga tuntavalt igapäevast energiataset. Korditsepsi tarbides jaksad iga päev rohkem! 

Ma veedan enamiku oma päevast arvutis tööd tehes ja rakendasin siiani Korditsepsiga kaasnevat lisaenergiat mõttetöös…

Kuid kevade hakuga leidsin endas uuesti huvi spordi vastu ning otsustasin end veel kord harida. Sain aru, et Korditseps on suurepärane abivahend mistahes tasemel sportlastele! 

Seega kui Sa käid hetkel jõusaalis, jooksmas või tegeled ükskõik millise muu spordialaga, loe edasi…

1 / Korditseps parandab keha hapnikukasutust

Lihtsas ja sportlikus keeles: Korditseps vähendab Su kannatusi, kui soovid kaalust alla võtta.

Hiina olümpiasportlased Wang Junxia, Qu Junxia ja Zhang Linli purustasid 1993 aasta olümpial viis maailmarekordit. Nad läbisid kõik dopingutestid. Nende väitel oli nende saladuseks Korditsepsi ekstrakt. 2004 tehtud uurimustöö tõestab, et Korditseps tõstab sportlaste hapnikukasutust kuni 50 protsenti. 

Mida see Sinu jaoks tähendab? 

Korditsepsi tarbides oled vastupidavam ja talud paremini aeroobset koormust. See tähendab, et näiteks jooksmine, rattasõit ja ujumine muutuvad lihtsamaks ja pead kauem vastu. 

Kui Sa pead kauem vastu - oled suuteline kergema vaevaga põletama rohkem kaloreid. 

Lisaks leiti 1999 tehtud uuringus, et Korditseps mõjub väga kasulikult südame-veresoonkonnale, tõstab kasuliku kolesterooli taset kuni 25% ning langetab kahjuliku kolesterooli taset 10-20%.

2 / Korditseps tasakaalustab hormoonisüsteemi tööd

Olen aus - ma olen mees ja ilmselt on mul väga raske täpselt mõista või kirjeldada, kui palju Sinu igapäevasest heaolust määrab just Sinu hormoonisüsteemi tervis. Sa tead seda ise ilmselt palju paremini. 

Hormoonisüsteem määrab naise elus kõike alates viljakusest, menstruaaltsüklitest kuni igapäevase motivatsiooni ja heaoluni.

Mitmed uuringud on näidanud, et Korditseps tasakaalustab hormoonisüsteemi ning mõjub eriti kasulikult just suguhormoonide, sh. testosterooni ja östrogeeni tootmisele. 

Korditseps võib parandada viljakust…

Ja sadade inimeste tagasiside on näidanud, et meie Korditseps mõjub väga turgutavalt ka nii naiste kui nende partnerite voodielule!

Traditsioonilises Hiina meditsiinis oli see laialt levinud info. 

Kuigi tegemist pole tänapäeva teadusega ja täpset toimemehhanismi ei teatud, siis kasutati Korditsepsi kõiksugu seksuaaltervisega seotud häirete puhul. 

Lisaks soovitati Korditsepsi igaühele, kes soovis rohkem motivatsiooni, teotahet ja energiat. 

Tänapäeval on teada, et seksuaaltervis ja igapäevane heaolu käivad käsikäes ja Korditseps tundub olevat suurepärane looduslik abivahend!

3 / Korditseps tõstab tuntavalt keha energiataset

Kordisepsi on aastatuhandeid stimulandina kasutatud. Paljud kasutajad ütlevad, et see seen annab kofeiinile sarnase energialaengu, millega ei kaasne ühtegi negatiivset kõrvalmõju. 

Tänapäeva teadus ütleb, et Korditsepsis olevad toimeained käivitavad samu retseptoreid, mis kofeiin ning see tekitab tõepoolest tuntavalt energilisema tunde. 

1993 tehtud uurigus leiti, et 92% inimestest, kellel oli probleeme pideva väsimusega, tundsid ennast 30 päeva korditsepsi kasutamise järel paremini. 

4 / Kokkuvõte

Idamaade tervendajad on seda seent juba aastatuhandeid kasutanud. Kuid selle põhjal on vara midagi faktiks nimetada…

Nüüd on ka tänapäeva teaduslikud uurinud kinnitanud, et korditsepsist võiks olla kasu nii tervise- kui tippsportlasele. 

Korditseps:

  • Parandab vastupidavust
  • Teeb treenimise lihtsamaks
  • Tõstab tuntavalt igapäevast energiataset
  • Tasakaalustab hormoonisüsteemi tööd
  • Mõjub väga kasulikult seksuaaltervisele

Selle loodusliku toidulisandi tarbimisest Saad kasu, kui soovid kaalu langetada, lihast kasvatada, hoolitseda oma hormoonisüsteemi eest või tõsta igapäevast motivatsiooni ja teotahet.

Seente Väe Korditseps on maailma kõige põhjalikuma kvaliteedikontrolliga ekstrakt. Testid on tehtud erapooletus laboris USA’s ning kinnitavad, et meie ekstrakt sisaldab rekordilises koguses toimeaineid. 

Seega, kui Soovid oma tervise, isikliku arengu ja igapäevase soorituse viia uuele tasemele, proovi kohe!

OSTA KORDITSEPSI KAPSLID VÕI KORDITSEPSI PULBER SIIT

Müüme Korditsepsi nii kapslites kui pulbrina. Kapsleid on mugavam süüa, pulbripakis on jällegi 3x rohkem ekstrakti.

NB! Juhul, kui Sa ei tee üldse trenni, siis soovitan võtta väiksem kogus, kui pakil kirjas. Muidu võid pärast mõnenädalast tarbimist kogeda üsna rahutut tunnet - energiat läheb liiga paljuks. Kui oled füüsiliselt aktiivne, siis seda probleemi pole.

 

pilt

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.