Korditseps - Jõusaali Salarelv?

naine trennis

Lihasööja seen, mis tõstab jõudu, vastupidavust, motivatsiooni ja igapäevast energiataset. 

Korditseps on väga kummalise välimuse ja äärmiselt veidra elutsükliga seen. Looduses kasvav Korditseps nakatab elusaid putukaid ning toitub nende kudedest. Putuka viimasel eluhetkel paneb ta nad puu otsa ronima…

Seejärel lõhkeb nende pea ning sealt, kus olid varem putuka ajud, langevad maa suunas uued “korditsepsibeebid”

Kuid rahu - tänapäeval on kõik müügis olev korditseps kasvatatud laborites ning sobilik ka taimetoitlastele. 

Korditseps on aja jooksul saanud üheks meie kõige populaarsemaks seeneks, sest selle ekstrakti tarbimine tõstab väga tuntavalt igapäevast energiataset. Korditsepsi tarbides jaksad iga päev rohkem! 

Ma veedan enamiku oma päevast arvutis tööd tehes ja rakendasin siiani Korditsepsiga kaasnevat lisaenergiat mõttetöös…

Kuid kevade hakuga leidsin endas uuesti huvi spordi vastu ning otsustasin end veel kord harida. Sain aru, et Korditseps on suurepärane abivahend mistahes tasemel sportlastele! 

Seega kui Sa käid hetkel jõusaalis või tegeled ükskõik millise muu spordialaga, loe edasi…

1 / Korditseps tõstab ATP taset

Adenosiin trifosfaat (ATP) on Sinu aju ja keha kõige olulisem energiaallikas. Sinu keha kasutab ATP’d kõikide lühikeste, suurt pingutust vajavate tegevuste ajal. See tähendab paremat sooritust jõusaalis raskusi tõstes, sprintides või hüpates. 

Mida see Sinu jaoks tähendab? Oletame, et tõstad jõusaalis raskusi. Teed suure raskusega 7 kordust ning seejärel lihased keelduvad koostööd tegemast. Rohkem ei jõua… 

Võiks arvata, et lihasel sai jõud otsa, kuid see pole sageli tõsi. Enamasti on asi selles, et keha ei jõua piisavalt kiirelt ATP’d Toota. 

Kui keha ATP tase tõuseb, oled suuteline rohkem ja kauem tõstma. Kui Sa suudad rohkem ja kauem tõsta, kiireneb lihaskasv ja saavutad uusi isiklike rekordeid.

2 / Korditseps võib tõsta testosterooni taset

Testosteroon on lihaste kasvuks hädavajalik. Mitmed loomadega tehtud uuringud näitavad, et Korditsepsis olevad ained stimuleerivad keha loomulikku testosteroonitootmist.

Traditsioonilises Hiina meditsiinis oli see laialt levinud info. Kuigi tegemist pole tänapäeva teadusega ja täpset toimemehhanismi ei teatud, siis kasutati Korditsepsi kõiksugu seksuaaltervisega seotud häirete puhul.

Lisaks soovitati Korditsepsi igaühele, kes soovis rohkem motivatsiooni, teotahet ja energiat. 

Tänapäeval on teada, et seksuaaltervis ja igapäevane energiatase käivad käsikäes.

Kõrgem testosteroonitase kiirendab lihaskasvu, tõstab üldist heaolutunnet ja parandab seksuaaltervist. Seega Korditseps aitab nii Sul kui Su “tulevastel” tugevamaks saada!

3 / Korditseps parandab keha hapnikukasutust

Lihtsas ja sportlikus keeles: Korditseps vähendab Su kannatusi, kui soovid kaalust alla võtta.

Hiina olümpiasportlased Wang Junxia, Qu Junxia ja Zhang Linli purustasid 1993 aasta olümpial viis maailmarekordit. Nad läbisid kõik dopingutestid. Nende väitel oli nende saladuseks Korditsepsi ekstrakt. 2004 tehtud uurimustöö tõestab, et Korditseps tõstab sportlaste hapnikukasutust kuni 50 protsenti. 

Mida see Sinu jaoks tähenab? 

Korditsepsi tarbides oled vastupidavam ja talud paremini aeroobset koormust. See tähendab, et jaksad kauem joosta, rattaga sõita ja ujuda. 

Lisaks leiti 1999 tehtud uuringus, et Korditseps mõjub väga kasulikult südame-veresoonkonnale, tõstab kasuliku kolesterooli taset kuni 25% ning langetab kahjuliku kolesterooli taset 10-20%.

4 / Korditseps tõstab tuntavalt keha energiataset

Korditsepsi on aastatuhandeid stimulandina kasutatud. Paljud kasutajad ütlevad, et see seen annab kofeiinile sarnase energialaengu, millega ei kaasne ühtegi negatiivset kõrvalmõju. 

Tänapäeva teadus ütleb, et Korditsepsis olevad toimeained käivitavad samu retseptoreid, mis kofeiin ning see tekitab tõepoolest tuntavalt energilisema tunde.

1993 tehtud uuringus leiti, et 92% inimestest, kellel oli probleeme pideva väsimusega, tundsid ennast 30 päeva korditsepsi kasutamise järel paremini. 

5 / Kokkuvõte

Idamaade tervendajad on seda seent juba aastatuhandeid kasutanud. Kuid selle põhjal on vara midagi faktiks nimetada…

Nüüd on ka tänapäeva teaduslikud uurinud kinnitanud, et korditsepsist võiks olla kasu nii tervise- kui tippsportlasele. 

Korditseps:

  • tõstab ATP taset
  • võib tõsta testosterooni taset
  • mõjub ülimalt turgutavalt seksuaaltervisele
  • võimaldab treenida kauem ja intensiivsemalt
  • tõstab tuntavalt igapäevast energiataset

Selle loodusliku toidulisandi tarbimisest Saad kasu, kui soovid lihasmassi kasvatada, rasvaprotsenti langetada või purustada uusi isiklike rekordeid.

Oma isiklikust kogemusest võin öelda, et Korditseps mõjub suurepäraselt ka sügavat keskendumist vajavale mõttetööle. 

Seente Väe Korditseps on maailma kõige põhjalikuma kvaliteedikontrolliga ekstrakt. Testid on tehtud erapooletus laboris USA’s ning kinnitavad, et meie ekstrakt sisaldab rekordilises koguses toimeaineid. 

Seega, kui Soovid oma tervise, isikliku arengu ja igapäevase soorituse viia uuele tasemele, proovi kohe!

Sinu eesmärgid ei jää Sind järgi ootama - OSTA KORDITSEPSI KAPSLID VÕI KORDITSEPSI PULBER SIIT!

Müüme Korditsepsi nii kapslites kui pulbrina. Kapsleid on mugavam süüa, pulbripakis on jällegi 3x rohkem ekstrakti.

NB! Juhul, kui Sa ei tee üldse trenni, siis soovitan võtta väiksem kogus, kui pakil kirjas. Muidu võid pärast mõnenädalast tarbimist kogeda üsna rahutut tunnet - energiat läheb liiga paljuks. Kui oled füüsiliselt aktiivne, siis seda probleemi pole. 

cordyceps militaris eesti

Jäta kommentaar

Pane tähele, et kommentaarid tuleb enne avaldamist heaks kiita.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.